Mam do zrobienia 3 rzeczy w mojej octavce.
1. Wymiana opon na letnie
2. Przeczyszczenie klimatyzacji, bo wali jak tygodniowe skarpety
3. Naprawa minimalnego pęknięcia na szybie przedniej
w poznaniu? hm.... sprawdzony punkt to np. Novax przy Piątkowskiej czynny do 20:00 napewno albo i dłużej ? (w necie znajdziesz ich stronkę itp), a z trochę tańszych to np Rafał Masłowski tel 668-34-00-33 .... ale to już bardziej obrzeża miasta... ostatnio tam płaciłem za przekładkę 4 opon 70zł.... w Novaxie będzie z 90zł spokojnie... nie wiem ile zapłacisz jak masz dwa komplety kół.... podejrzewam że połowę normalnej ceny....
Wszędzie i tak trzeba dzwonić i się umawiać. Nawet dziś był ruch jak w centrum Warszawy
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Byłem w Novax i rzeczywiście słabo z terminami - najwcześniej na piątek.
Natomiast Pan Rafał Masłowski, był akurat wolny i zrobił mi kółka niemal od ręki.
Okazało się również, że ma sprzęt do odgrzybiania klimatyzacji, więc w przyszły weekend również klima będzie ok.
Dzięki raz jeszcze !
Może ma ktoś teraz namiar, na naprawę drobnych pęknięć na szybach ?
Byłem w Novax i rzeczywiście słabo z terminami - najwcześniej na piątek.
Natomiast Pan Rafał Masłowski, był akurat wolny i zrobił mi kółka niemal od ręki.
Okazało się również, że ma sprzęt do odgrzybiania klimatyzacji, więc w przyszły weekend również klima będzie ok.
Dzięki raz jeszcze !
nie ma za co nie było kłopotu z trafieniem na to zadupie ? kiedy byłeś bo może przypadkiem się tam "widzieliśmy" ? i ile Tobie policzył za zrobienie kółek ? (pytam dla porównania tego na ile mnie skasował )
co do klimy, to nie wiedziałem nawet że on ma coś z tym wspólnego ops:
a tak tytułem małego OTka: co Ty porabiasz w Poznaniu ? bo widzę że z Pomorza jesteś ...
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Komentarz